Floridában történnek meg a világ legdilisebb dolgai. Talán az agyvízforraló hőmérséklet teszi, talán a nagykanállal fogyasztott kábítószerek, mindenesetre az állam sohasem okoz csalódást. A legújabb ezt-én-már-nem-hiszem-el sztori is innen érkezik: egy férfi, hazafele tartva a sztripítzbárból, kiesett a volán mögül, a kocsija átment a lábán, belerohant egy házba, majd a rémült férfi futva – sántikálva – még el is menekült a helyszínről.

Az orlandói férfi hajnali negyed három körül hagyta el a Dancers Royale nevű sztripítbárt múlt kedden, bepattant 2016-os Ford F-150-jébe, de egysaroknyi kocsikázás után kizúgott a sofőrülésről, le az útra. Az autó átment a férfi lábán, és belecsapódott egy házba, megsebesítve az ablaknál alvó 58 éves női lakost. A sérülések nem voltak súlyosak, az asszonyt később csak elővigyázatosságból vitték kórházba.

A sofőr, ahhoz képest, hogy elütötte magát, futva menekült el a helyszínről. A kocsiban hagyott néhány azonosításra alkalmas dokumentumot, a rendőrség ez alapján felkereste a papírokon megadott lakcímen, de ott nem találták. Még mindig keresik.

Ennyi hülyeség már tényleg plecsnit érdemel, a „legfloridaibb floridai”-feliratú oklevél mondjuk meg is tenné.