Konvencionálisabb megjelenéssel lesz megvásárolható 2011 végétől a Ssangyong pickupja Konvencionálisabb megjelenéssel lesz megvásárolható 2011 végétől a Ssangyong pickupja

Olcsó és megbízható – ezen tulajdonságok miatt vásárolták eddig a Ssangyong modelljeit az emberek, mármint azok, akik képesek voltak túltenni magukat az autók megjelenésén. Az új Korando már egész emészthető karosszériát kapott, és az év végétől elérhető új pickup is szebb lesz.

A Ssangyong Actyon Sports napjai meg vannak számlálva, az utódot Genfben ismerhetjük majd meg, SUT 1 tanulmányként. A 4,98 méter, 3,06 méteres tengelytávolsággal rendelkező dupla kabinos haszonjármű hátsó része nem sokat változik, de szerencsére az orrát teljes egészében lecserélik. Az új megjelenéssel már nem fog gyermekeket ijesztgetni az autó, és várhatóan sokkal több vásárlónak bejön majd az autó.

Nem sokat változtattak a karosszéria hátsó részén - nem is itt volt a baj Nem sokat változtattak a karosszéria hátsó részén – nem is itt volt a baj

A mozgatásról az új Korando számára elkészített Euro 5-ös tisztaságú dízelmotor gondoskodik, a kétliteres lökettréfogatú négyhengeres csúcsteljesítménye 155 lóerő, maximális nyomatéka 360 Nm. Hátsó- vagy összkerékhajtással, kézi kapcsolású vagy automatikus váltóval lehet választani a pickupot.