Legalább 88 mérföld/órás tempóval képes száguldani a CoverEFX Minije - az időutazás is megvolt Legalább 88 mérföld/órás tempóval képes száguldani a CoverEFX Minije – az időutazás is megvolt

A lángoló keréknyomok egészen mostanáig a Vissza a jövőbe filmekből ismert DeLorean sajátjai voltak, de a német CoverEFX fóliázó cég is ezzel a látványos megoldással jelzi a Mini ooper S John Cooper Works tuningjánál az időutazást.

A hetvenes évek diszkó korszakát idézték meg az autóval, amelynek külsejét bőr textúrájú, arany halálfejeket is tartalmazó mintájú fóliával vonták be. A kerékjárat-szélesítéseket és egyéb kiegészítőket szintén arany fóliával vontak be, az utastérben nyitott váltókulisszát készítettek – itt aranyszínűre festették a fém részeket.

Egyedi színkombináció és  bőr-szerű textúra a fólia-tuning eredménye. A motort is megpiszkálták Egyedi színkombináció és bőr-szerű textúra a fólia-tuning eredménye. A motort is megpiszkálták

Az 1,6 literes turbómotor teljesítményét új kipufogórendszernek és átprogramozot vezérlésnek köszönhetően 252 lóerőre (350 Nm) emelték, ezen kívül egy szolidabb, 236 lóerős teljesítménylépcső is az ügyfelek rendelkezésére áll. Mindezek után egy kellemes ültetéssel és 17 colos OZ felnikkel tették teljessé az átalakítást.