Noha nagyon kicsi a valószínűsége annak, hogy a Mini Countryman dagonyázni fog, a Wetterauer tuningcég minden eshetőségre felkészülve földbarna fóliabevonattal látta el az általa átépített példányt.

Néhány helyen – tető, tükör, szellőzők az első sárvédőkben – karbon mintás fóliát használtak, a kerékjáratokban 18 colos felnik és 225/45 R18-as aszfalt-abroncsok találhatóan. Az utastérben négy darab, karbon vázas sportülés teszi szellősebbé a teret, és egy igen furcsán elhelyezett iPad számítógép is látható a képeken.

Nem sikerült túl jól az iPad elhelyezése, az anyósülésen helyet foglaló utasnak útban lehet az eszköz Nem sikerült túl jól az iPad elhelyezése, az anyósülésen helyet foglaló utasnak útban lehet az eszköz

Az 1,6 literes benzines turbómotor teljesítményét új szívósor, sportkipufogó és némi elektronika-átprogramozás emeli 235 lóerőre, a maximális nyomaték 355 Nm. A sportosabb viselkedés érdekében lejjebb eresztették a karosszériát.

Csökkenti az autó tömegét a négy karbon vázas kagylóülés, és nagyobb lábteret eredményez hátul. Igaz, jó drága is Csökkenti az autó tömegét a négy karbon vázas kagylóülés, és nagyobb lábteret eredményez hátul. Igaz, jó drága is