A Dreher Sörgyárak Zrt. a napokban indította útjára új informatív honlapját, a www.alkohol.info.hu -t, mely a felelős alkoholfogyasztás fontosságára hívja fel a felnőtt magyar lakosság figyelmét. Az új honlapon többször találkozhatunk Talmácsi Gábor gyorsasági motorversenyzővel is, aki a felelős alkoholfogyasztás elkötelezett híve.
Az Alkohol.info.hu indulása alkalmából Talmácsi Gábor 2009. január 19-én élő chat-tel várja a honlapra látogatókat, ahol a felelősségről, a versenyzésről, vagy az élet fontos, érdekes kérdéseiről is szívesen cseveg majd az érdeklődőkkel.

„Sportemberként tudom, hogy a felelős döntés meghozatala sokszor nem egyszerű. A Dreher Sörgyárak Zrt. Felelős Alkoholfogyasztás Programjával ebben próbálunk segítséget nyújtani. A www.alkohol.info.hu oldalon rengeteg hasznos információ található az alkoholról és annak szervezetre gyakorolt hatásairól. Minél több információt szerzünk az alkoholfogyasztás lehetséges hatásairól, annál biztosabb, hogy felelősen döntünk, hiszen tisztán látjuk tetteink következményét” mondta Talmácsi Gábor gyorsasági motorversenyző.

A www.alkohol.info.hu -nak köszönhetően megtudhatjuk, milyen hatást gyakorol az alkohol az emberi szervezetre, tippeket, útmutatást kaphatunk a felelős magatartáshoz. A honlap érdekességei közé tartozik, hogy a „Mi történik, amikor alkoholt iszunk?” menüpontban egy animációs ábra segítségével, interaktív módon követhetjük nyomon, hogyan szívódik fel az alkohol szervezetünkben, és hogyan hat a legfontosabb szerveinkre.