Rengeteg új Mopar tartozékkal lehet egyedivé tenni a Fiat 124 Spider megjelenését, többek között polírozott acél bukókeret, tükör- és A oszlop borítás is választható. De ez nem minden, hiszen a Genfi Autószalonon mutatják be a roadster számára készített S-Design megjelenési csomagot.

Rögtön rengeteg extrával együtt adják az extra spoilereket, bőrkárpit, digitális légkondi is van a fedélzeten alapáron. A motorhoz nem nyúlnak, tehát az 1,4 literes MultiAir turbómotor 140 LE/240 Nm teljesítményű, 6 fokozatú kézi kapcsolású vagy 6 fokozatú automatikus váltóval párosítható.

Ezzel párhuzamosan debütál az Abarth 124-es GT változata, amelyhez az Alpi Orientali szürke fényezés is elérhető. A kézzel mozgatható vászontető mellé adják a mindössze 16 kg tömegű karbonból készített keménytetőt, a 17 colos OZ könnyűfém felnik 3 kg-mal könnyebben a szériában adott daraboknál. A külső tükröket az első légterelőhöz hasonlóan sötétszürkére fényezik, extraként kérhető a mattfekete motorháztető, ami a napfény csillogását hivatott mérsékelni.

Az Abarth 124 GT-nél nem változik a technika, az 1,4 literes turbómotor 170 LE/250 Nm teljesítményű, a váltó 6 fokozatú kézi kapcsolású vagy automatikus, utóbbi fantázianeve jelen esetben Sports Sequential Esseesse. A 100 km/h-s sebességet 6,8 másodperc alatt éri el, a végsebessége 232 km/h, a vezetési élményt még a Record Monza nevű sportkipufogó zenei aláfestése emeli.