A japán DAMD tuningcég előszeretettel márkázza át a Toyota GT-86-ost (vagy épp Subaru BRZ-t), első próbálkozásra a Lexus LFA-t idézték meg, most pedig itt a 86Vantage elnevezésű karosszériakészlet, amelynek segítségével (zseb)Aston Martint faraghat a kedves tulajdonos kupéjából.

A britek jellegzetes formájú, az utóbbi években a Ford típusokon is szerephez jutó hűtőrácsát látjuk a GT-86-os orrán, aztán az első sárvédők szellőzőnyílásainak burkolata, valamint a hátsó lökhárító és a csomagtérfedelet optikailag megemelő spoiler új. Ráadásul a japánok nem is kérnek sok pénzt ezekért az alkatrészekért, a fényezetlen elemek ára szállítási költség és szerelés nélkül mintegy 750 ezer Ft.

Az átépítést különféle belső elemekkel lehet teljessé tenni, például vajbőr ülések, bőrrel borított műszerfal is kérhető a DAMD-tól. Természetesen a GT-86-oshoz kínált különféle tuning-alkatrészek szabadon alkalmazhatóan a 86Vantage esetén is, tehát a felfüggesztés és motor-átalakításnak semmi akadálya.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!