Rázós videót rögzített egy amerikai férfi fedélzeti kamerája kedd este Albuquerqueben. A sofőr egy feltételezett autórablási kísérlet elől menekül rémülten, és az egész jó darabig pont olyan, mintha egy országúti horrorfilmet néznénk.

A képsoron a sofőr nyugisan vezet, aztán hirtelen elévág egy piros Chrysler – a férfinek elképzelése sincs arról, hogy mégis mi folyik itt, de (érthető módon) nagyon megijed. Azt feltételezi, hogy ki akarják rabolni, így azonnal rükvercbe teszi a kocsiját és elhajt, megmenekülni azonban nem tud, mert a rejtélyes Chrysler szorosan ott van a nyomában, és többször is megpróbálja leszorítani az útról. Így kergetőznek egy darabig az éjjeli városban, az üldözött közben felhívja a 911-et, aztán a pirosnál kiszúrja, hogy egy rendőrautó is ott várakozik. Ekkor kihajol a kocsiból, és szól az egyenruhásnak. A Chrysler azonnal gázt ad, és elszáguld, a közeg pedig vijjogva a nyomába ered, elkapni viszont ő se tudja.

A videó végén egy utolsó, vérfagyasztó fordulatként visszatér a piros Chrysler – csakhogy ez, a feltöltő leírása szerint, nem ugyanaz az autó: egy szemtanú vezeti, aki odahajt, hogy megnézze, minden oké-e.

Nem mindennapi jelenetsor, az biztos.