Nagyon népszerű a vásárlók körében  Ford F-150 Raptor, amely megerősített felfüggesztést, emelt hasmagasságot és harciasabb megjelenést kap a normál változathoz képest. A General Motors is tanulmányozta egy ilyen pickup lehetőségét, de egyelőre nem dobtak piacra hasonló járművet. Itt jön a képbe az MCM Vehicles nevű cég, amely eddig is kínált hasonló átépítéseket, most pedig a Lingenfelter nevű tuningcéggel közösen készítette el a Reaper nevű alkotását.

A Chevrolet Silverado volt az alap, amely a szokásos elemeken kívül – Fox Racing felfüggesztés 15 centis emeléssel, 20 colos felnik 33 colos terepgumikkal, kis túllógású lökhárító a terepjáróképesség javítására – egyedi megjelenést is kapott. Megnyújtották a motorháztetőt, és ehhez illesztették az immár trapéz alakú hűtőrácsot is. A GM small-block V8-asok tuningolására szakosodott Lingenfelter az 5,3 literes V8-as teljesítményét kompresszor segítségével növeli a gyári 355-ről 475 lóerőre, aminek köszönhetően már elég fürgén képes mozogni a Chevrolet Reaper.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!