Egy bejelentett autóverseny egyik indulója a szervezők által lezárt útszakaszon, a 24-es számú főút 52-es kilométerszelvényében – Sirok és Egerbakta között – 2015. március 29-én 19 óra 45 perckor egy út menti fának ütközött versenyautójával – tudtuk meg a megyei rendőr-főkapitányságtól. A Rali2 kategóriában induló Varga Csaba – Szabó Attila párosról van szó, akik az utolsó gyorsaságin szenvedtek balesetet BMW M3-asukkal. A navigátor éltét már nem tudták megmenteni.

Lakatos Róbert, a 10. Eger Rally szervezőbizottságának az elnöke a verseny honlapján közölte: “a 10. Eger Rally szervezőbizottsága és az egész hazai rallys társadalom mély megrendüléssel értesült arról a tragikus kimenetelű versenybalesetről, amely a hétvégi szezonnyitó végén történt. Mindenki számára köztudott, hogy autósport veszélyeket rejtő sportág, és a valósággal való szembesülés minden esetben fájdalmas és felfoghatatlan. A Rallye2-es verseny ötödik szakaszán történt tragédia kapcsán mindannyian osztozunk az elhunyt navigátor családjának fájdalmában. Részvétünket fejezzük ki a hozzátartozóknak, és mindenkinek aki ismerte, szerette Szabó Attilát.”

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!