2014.11.21-23.
Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásár
Bp., Syma Csarnok
http://www.mobilitas2014.hu/


A november 21. és 23. között megrendezésre kerülő, háromnapos Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásár különlegessége, hogy az a hazai márkakereskedői piacon meghatározó szerepet betöltő, több évtizedes múlttal rendelkező vállalkozások összefogásával, az importőrök, és a szakmai szervezetek támogatásával valósul meg, ami lehetőséget biztosít, a magas színvonalú megjelenésre, és a hazánkban még nem ismert innovációk bemutatására.


A Mobilitás 2014 Autókiállítás és Vásáron az összes nagy, Magyarországon forgalmazott márka képviselteti magát, melyeket a hazai piac nagy múltú márkakereskedői mutatnak be. A háromnapos rendezvényen a látogatók megismerkedhetnek a legújabb autópiaci trendekkel, a gépjárműipar fejlesztéseivel, a legújabb, akár Magyarországon még nem látott modellekkel, a vásár helyszínén kialakított tesztpályán pedig közel 30 márka, mintegy 100 modelljének tesztvezetésére nyílik lehetőség. A kiállításon a márkakereskedők mellett a finanszírozás, biztosítás, járműkarbantartás és alkatrész-kereskedelem képviselői is megjelennek, így egy helyen lehet informálódni, kipróbálni és akár dönteni márkákról, típusokról, felszereltségről, árakról, hitelről vagy akár biztosításról.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!