A tavaly útjára indított programsorozat igen nagyszámú résztvevőt vonzott, ugyanakkor az importőr által megfogalmazott közösségformáló szerepet is tökéletesen megvalósította, így az esemény röpke egy szezon alatt a hazai Kawa társadalom egyfajta zarándoklatává nőtte ki magát.

Az importőr 2013-ban ismét megrendezi a túrasorozatot, amelyre idén első alkalommal május 4-én kerül sor és amely ezúttal a Bakonyt célozza meg. A program természetesen most is teljesen ingyenes, csupán a Kawasaki Magyarország honlapján (www.kawasaki.hu) történő regisztráció és magától értetődően egy motor szükséges az eseményen való részvételhez. A konvoj 9.30-kor a veszprémi Kawasaki kereskedéstől, a Tatay Motor-tól (8200 Veszprém, Budapest utca 30.) indul, azonban, aki Budapest irányából érkezik, akár már 8.00-kor csatlakozhat a csapathoz, amely az M1/M7 kivezető szakaszán lévő Agip kútnál gyülekezik majd. Aki szeretne, de mégsem tud részt venni ezen a páratlan élményt ígérő közös motorozáson, annak sem kell csüggednie, ugyanis a Kawakanyarra idén még 3 alkalommal kerül sor, sőt az idén debütál a programsorozat exkluzív változata is, a KawaKanyar Prémium.

Az ország határon túlra is kiterjesztett háromnapos túra azoknak próbál majd a kedvében járni, akik nagyobb távolságokat is szívesen megtesznek járgányuk nyergében. A KawaKanyar Prémium útvonala az Adriai-tenger kék vize lesz. További részleteket, illetve a pontos költségeket április 22-ig megküldjük. Akinek pedig még nincs Kawája, de ki nem hagyna egy olyan motoros túrát, mint a KawaKanyar, annak április 12-én érdemes kilátogatnia a Kakucs Ringre, ahol a márka tesztnapjának keretein belül kipróbálhatja a Kawasaki idei típusválasztékát, és így akár találhat is egy olyan modellt, amely a túrasorozatra is elkísérheti.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!