Egyelőre még csak bejelentés és pár vázlatrajz szinten létezik a Bentley új autója, ráadásul még csak a Mulsanne Convertible Concept-ről, azaz a tanulmányról van szó a hivatalos sajtóanyagban. A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy talán majd 2013 végén-2014 elején lesz megvásárolható az újdonság.

A márka csúcsmodelljének jövőbeli lehetséges fejlődési irányáról beszélnek, meg a világ legelegánsabb és kifinomultabb kabriójáról. Utóbbihoz azért biztos lesz majd néhány szava a Rolls-Roycenak is. Négy felnőttnek nyújt majd egyedülálló utazási élményt az autó, amellyel elsősorban a fejlődő országok piacait célozzák – arrafelé még szívesen mutogatják gazdagságukat a milliomosok, nem a vastag C oszlop mögött bujkálnak, mint „a fejlett” piacokon. Az autó életnagyságú modelljét néhány potenciális vásárlónak megmutatták a Pebble Beach Concours dElegance-on, de megtiltották nekik a képek készítését.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!