Hagyományosan a délkelet-ázsiai piacok számára fejleszti a Honda a negyedliteres sportmotorját, ennek köszönhető, hogy Indonéziában leplezték le az új CBR250RR-t, amely az utolsó negyedévben ér el majd a világ minden pontjára. A soros kéthengeres, hengerenként négyszelepes erőforrás teljesítményét még nem árulták el, de azt igen, hogy elektronikus a gáz, és három program szerint működhet a 14 000/perc maximális fordulatszámú egység.

Új az acél térváz, az alumínium hátsó lengőkart úgy alakították ki, hogy hozzá tud simulni a kipufogó, így keskenyebb lett a gép. Elöl 310, hátul 240 mm átmérőjű féktárcsák lassítanak, előbbit 2, utóbbit 1 dugattyús nyereg szorítja, a blokkolásgátló feláras extra. Digitális a műszeregység, a fényszóró teljesen LED-es technikájú. A hírek szerint egyébként nem sokkal azt követően, hogy kilép a nemzetközi piacra a Honda CBR250RR, piacra dobják a 350 köbcentis változatát is.

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!