A T3 Racing és a Spirit of the Seventies nevű cégek együttműködésének eredménye a Spirit Motorcycles megalakulása, a legmodernebb technológiát, a MotoGP-gépek világát és az egyedi kézi gyártást ötvöző márka, amely a GP-Sport és GP-Street nevű gépekkel lép piacra. A verseny-motorkerékpárok építésében szerzett tapasztalatok alapján minden motorkerékpárt a megrendelőhöz szabnak.
spirit2
Acélcsőből szerkesztett váz adja a gépek gerincét, a karbon karosszériaelemek is teherhordó funkcióval rendelkeznek, a teleszkóp és a hátsó rugóstag is állítható, ott van a fedélzeten a legmodernebb elektronika is. A blokk a Triumph 675 köbcentis háromhengeresén alapul, de 750 köbcentire növelik a lökettérfogatot, 13,8:1-re a kompresszióviszonyt, a teljesítmény 180 LE 14 200/perc fordulaton. A GP-Sport és GP-Street motoroknak is lesz könnyített R változata, amelyek mindössze 145 kg-ot nyomnak szárazon, ezekből 50-et készítenek majd, egyébként a kézi gyártás exkluzivitását akarják megőrizni.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!