Olyan mértékű lett a Romeo Ferraris tuningcég legújabb Abarth átépítése, hogy annak külön nevet találtak ki az alkotók: Cinquone Qatar. Alaposan kiszélesítik a karosszériát, hatalmas légterelőket és szellőzőnyílásokat látunk mindenfelé, de az átépítésnek nem ez a különlegessége, hanem a belső tér kialakítása.

Természetesen kipakolták a hátsó ülést, amelynek a helyére bukókeretet építettek, azonban nem szabadultak meg az extráktól, hanem még többet zsúfoltak a Fiat 500 karosszériájába. Igazi luxusbelsőt valósítottak meg, mindent fehérre festettek vagy fehér bőrrel vontak be, nem spóroltak az arany díszekkel sem, a műszerfal felső részét bordó hasított bőr. Olyan apróságokról se feledkeztek meg, mint a fejtámlákba épített hangszórók, vagy épp az előválasztókar mögött elhelyezett pezsgőspohár-tartó – a pezsgőspalack szállítására már nem gondoltak.

Az 1,4 literes turbómotorhoz is hozzányúltak, annak a teljesítményét 248 LE/300 Nm-re növelték, ami 5,5 másodperces 0-100 km/h sprintre és 240 km/h-s csúcssebességre elég. Bilstein felfüggesztés, Brembo fékek és 18 colos felnikre szerelt 215/35-ös abroncsok gondoskodnak arról, hogy ki tudja használni a sofőr ezt a tudást. A Cinquanta Qatar vételárát nem közölte a Romeo Ferraris.