A BMW Motorrad 2013. május 22-én és 23-án mindenki számára nyitott pályanapot tart a csehországi Brno-ban, a Moto GP és Superbike versenyekről is ismert versenypályán, ahol a saját motoros pályamotorozás mellett lehetőség nyílik az új BMW HP4 vagy a BMW S 1000 RR kipróbálására is.

A részvétel regisztrációhoz és a részvételi díj határidőben történő megfizetéséhez kötött, a versenypályára kizárólag megfelelő motoros ruházatban lehet felhajtani. A szervezők dupla-D csatos zárt bukósisakot, egyrészes, protektoros bőrruhát, bőrkesztyűt és megfelelő védelmet nyújtó csizmát javasolnak, de saját felelősségre a normál bukósisakot, a megfelelő protektorokkal ellátott motoros dzsekit és nadrágot is elfogadják.

A rendezvényen való részvétel ára a jelentkezés idejétől függően 149-160 euró, a kétnapos részvételért 280-300 eurót kérnek. A díj 4×25 perc saját motorral, valamint 1×25 perc BMW sportmotorral való pályamotorozást, egésznapos étkezést és a frissítő italokat, valamint az időmérést tartalmazza (a transponder kölcsönzési díja külön fizetendő).

A pályanapon bármilyen márkájú motorral részt lehet venni. Az érdeklődők az alábbi linken jelentkezhetnek: http://www.bmw-motorrad.hu/rrdaysbrno2013/

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!