Fekete színű 911-es, amelyet felár ellenében még feketében is lehet kérni. Igaz, a lakkba alureszeléket szórnak Fekete színű 911-es, amelyet felár ellenében még feketében is lehet kérni. Igaz, a lakkba alureszeléket szórnak

Alapáron feketére fényezett karosszériát kap a Porsche 911 Black Edition, ha azonban elég gavallér a vásárló, némi ráfizetés ellenében metálfeketét is választhat. Természetesen a kabrió karosszéria választása esetén a vászon fekete, érdekes módon a 19 colos Turbo II fantázianévre hallgató felniket szürkére festik.

Ennyi botlást még meg lehet engedni, hiszen az utastérben szinte csak az alapáron adott navigáció visz némi színt, egyébként következetesen kitartottak a fekete szín mellett. A bőrkárpit, a sportkormány, a műszerek hátlapja mind ilyen, a kormány küllői, a díszcsík és a váltókar ezüst színe oldja egy kicsit a komor hangulatot. A megfelelő zenei aláfestésről egyrészt a kipufogó, másrészt a kupénál 13, a kabrióban 12 hangszórós Bose hifi gondoskodik.

Nem túl vidám a belső tér hangulata Nem túl vidám a belső tér hangulata

Az autó farában a 3,6 literes, 345 lóerős szívómotor dolgozik, alapáron hatfokozatú, kézi kapcsolású váltó jár, felár ellenében hétfokozatú, dupla kuplungos váltó is kérhető. A Sport Chrono csomaggal és a Porsche Active Suspension Management rendszerrel még sportosabb viselkedésre is rábírható a Porsche 911 Black Edition, amelyből 1911 darabot készítenek. Az első példányokat áprilisban szállítják le.

Ezüst színűek maradnak a 19 colos Turbo II felnik Ezüst színűek maradnak a 19 colos Turbo II felnik