Hans Dahlbäck foglalkozását tekintve a Dahlbäck Racing nevű cég tulajdonosa, és mint ilyen, az egyik legnagyobb svédországi tuningcéget irányítja. Több különleges autója is van, de ezek közül is ki kell emelni a Lamborghini Aventador LP700-4-et.

Ez a szuperautó tagja a limitált 50th Anniversario szériának, amelyet aztán a Lamborghini Squadra Corsa versenyrészleg még tovább módosított a megrendelő igényeinek és pénztárcájának megfelelően – az autó értékét 3 millió svéd koronára, azaz 1 milliárd Ft-ra taksálták a szakértők. Fájó lesz tehát a biztosítónak az itt látható káreset, hiszen ki kell fizetnie a teljes összeget.

Hans Dahlbäck szombaton délután 3 óra körül haladt Borlänge közelében az úton, amikor egy csattanást hallott. A tükörbe nézve látta a lángokat, ezért azonnal félrehúzódott és kiszállt, pillanatokkal később pedig az egész autó hatalmas lángokkal égett. Mire a tűzoltók kiértek, alig maradt valami a Lamborghini Aventador-ból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!