Épp csak a lökhárítókat rajzolták át a megújulás során a formatervezők, és igazság szerint még akkor is nehezen látni az eltérést, ha egymás mellé teszi az ember az előtte/utána fényképeket.

A lámpák se mindig árulkodnak, hiszen csak a feláras xenon- és LED-es hátsó lámpa változott. Van egy új Style Up megjelenési csomag is a kínálatban, és a választható felnik közé két új 18 colos darab került. Az utastérben egy új, barna belső hangulat mellett a legújabb generációs érintőképernyős fejegység is megjelent.

Dél-Koreában változatlan a motorkínálat, azaz 1,6 literes GDI 132 lóerővel és 6 fokozatú automatikus váltóval, 1,6 literes turbódízel 136 lóerővel és 6 fokozatú dupla kuplungos váltóval, illetve 109 lóerős villanymotor. Az Egyesült Államokban már korábban bejelentették, hogy a novemberi Los Angelesi Autószalonon debütál majd az 1,6 literes benzines turbómotorral szerelt változat – könnyen lehet, hogy ez valamikor a jövő évben eljut majd hozzánk is. Kontinensünkön várhatóan a Párizsi Autószalonon debütál a friss Kia Soul.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!