Az 52 éves tulajdonos ittasan vezette Ferrari 458 Italia sportkocsiját, amikor a müncheni Sonnenstrassén a megengedett sebességnél jóval gyorsabban haladva elveszítette uralmát az autó felett, ami a villamossínekre csapódott.

A késői óra – hajnali 2:10-kor történt az eset – miatt különösebb zavart nem okozott a villamosközlekedés busszal való helyettesítése, és a totálkárosra tört autó ellenére nem volt súlyos sérültje a balesetnek.

Az autóvezető sérülések nélkül szállt ki az autóból, az utasülésen az 52 éves felesége utazott, aki csak kék-zöld foltokat szerzett. Ez csodának mondható, hiszen a villamossínek kerítése leszakította az ajtót az ő oldalán. A Ferrari 458 Italia szinte összes alkatrésze megsérült, beleértve a vázat is, úgyhogy a javítás gazdaságtalan, azaz totálkáros lett az autó. Legalább a biztosító nem fog fizetni, az ittas vezetés – 0,8-as véralkoholszint, miközben 0,5 a megengedett – ugyanis kizárja a felelősséget. Jó drága volt a vacsora…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!