Alapvetően az a lényege a Suzuki Swift Windsong elnevezésű különkiadásának, hogy a középkonzolján hatalmas méretű érintőképernyővel rendelkező Sony fejegységet helyeztek el, de valamiért úgy gondolták a gyárban, hogy ez nem elég.

Az hagyján, hogy meglehetősen vad fólia-dekorral dobták fel a karosszéria megjelenését – hátsó sárfogó gumik mellett a tetőspoiler minden karosszériaszín esetén hófehér -, de bizony a belső térben is alaposan kitombolták magukat. Az üléseknél még hagyján a díszcsík, de a kormány karimáját és a váltókar szoknyáját is sikerült sárga bőrrel bevonni. Nem szabad megfeledkezni a Windsong kivitel egyedi gumi padlószőnyeg-betéteiről sem.

Van két olyan újdonság is, ami mifelénk is biztos tetszene a vásárlóknak, az első ajtóknál a küszöbborításon elhelyezett Swift felirat hátulról megvilágított, ezen kívül még hangulatvilágítás is került a műszerfal alá, amelynek segítségével a lábtér varázsolható kék színűvé. A Sony fejegység mindenféle mai kütyüvel képes kapcsolatot teremteni, ezen felül a tolatókamera képét is megjeleníti, amelyhez még tolatóradart is kapott a Swift. A Maruti mindkét motorral – 1,2 literes benzines és 1,3 literes turbódízel – kínálja a Windsong Edition-t, arról nincs hír, hogy a csomag vagy annak bármely eleme Európába jönne.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!