A Lifan kifejezetten olcsó, hétszemélyes egyterűnek szánta a Lotto nevű típusát, amelynek alapján most egy újabb karosszériát készítenek. A minta ez alkalommal egyértelműen a Ford európai egyterűi voltak, tehát az S-Max és a Galaxy vonásait láthatjuk majd viszont a várhatóan még az idén bemutatkozó újdonságon.

Ráadásul nem csak a külsőt másolják le, de a belső térnél is rengeteg fordos formai elemet látunk, még ha sutábban is rakták össze az egészet a kínai formatervezők. Ahhoz képest, hogy a Lifan Lotto középre helyezett analóg sebességmérőt kap, és érintőképernyő helyett túlméretezett rádiót, a változás jelentős. A technika nem változik a Lotto-hoz képest, tehát az alapváltozatba 1,2 literes, 84 lóerős négyhengeres kerül, ami merev hátsó hidat hajt, a feláras 1,5-ös, 109 lóerős négyhengereshez már független hátsó felfüggesztés jár, a váltó mindkét esetben 5 fokozatú kézi kapcsolású vagy 4 fokozatú automatikus lehet.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!