Négy évvel ezelőtt, a Citroën Tubik tanulmány bemutatásával jelezte először a PSA konszern az új közepes méretű haszonjármű-generációjának érkezését, amelyre még mindig várnunk kell, de a Milánói Világkiállításon bemutatott Peugeot Food Truck tanulmányt elnézve már nem is olyan sokat.

A karosszéria hátsó részét meglehetősen szokatlan módon oldalra feltárhatóan alakították ki, de ettől eltekintve már sorozatgyártáshoz közelinek tűnik a megjelenés. A jelenlegi Experthez képest tömzsibb az orr, ami büszkén viseli a krómozott hűtőrácsot, a teljesen LED-es fényszóró is minden bizonnyal ott lesz majd az extralistán.

De érdemes jobban szemügyre venni a hátsó részt is, a feltárható oldalfalnak és a hasonlóan kialakított utánfutónak köszönhetően nem hétköznapi büféautóról beszélhetünk, hanem egy komoly étterem konyhája is megirigyelheti a rendelkezésre álló tér nagyságát. Szükség is van egyébként erre, hiszen a május eleje és október vége között látogatható Milánói Világkiállításon mintegy 29 millió látogatót várnak. Ha nem is mindet, de azért rengeteg embert szeretnének kiszolgálni a Peugeot Food Truck segítségével.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!