Nem kevesebb, mint 900 új alkatrészt kapott a felfrissített, európai Toyota Yaris, az igazsághoz hozzátartozik, hogy ennek harmada nagyjából az új fejlesztésű, 1,5 literes lökettérfogatú motort jelenti, amelynek egyelőre a szívó változatáról vannak adataink, a forró ferdehátúba kerülő turbósról továbbra is csak annyit mondanak, hogy ott „több, mint 210 lóerő” a teljesítménye.
yaris2
Immár ötajtósként is láthatjuk a felfrissített megjelenést, az első fényképeken csak kétszínű karosszériával – fekete tetővel – láttuk a friss Yarist, ez egyébként az eddigihez hasonlóan feláras extra lesz. Két új karosszériaszín – Hydro Kék és Tokyo Vörös – választható az eddigieken felül. Az utastérben a legújabb generációs, 4,2 colos képátlójú érintőképernyővel rendelkező fejegységet találjuk felár ellenében, egyébként a díszbetéteket és kárpitokat cserélték le.
yaris3
A friss megjelenéssel egy időben átalakították a felszereltségeket is, az eddigitől eltérően nem egyszerűen csak egyre több felszerelést kap az ember ahogy egyre többet fizet, hanem lesz kifejezetten fiatalos megjelenésű vagy épp luxusigényeket is kielégítő változat is. A felfrissített megjelenésű és technikájú Toyota Yaris márciusban érkezik meg Magyarországra.

yaris4

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!