Az egyik finn gyorsforgalmi út mellett találtak rá erre a feje tetején fekvő Ferrari 458 Italiára, amely minden bizonnyal egy autószállítóról esett le.

Ez azonban csak feltételezés, hiszen attól eltekintve, hogy az autó a tetején nyugszik, semmilyen külsérelmi nyom sincs rajta, egy horzsolás se utal arra, hogy menet közben borult volna fel. Nem oldottak ki a légzsákok, az övek se voltak használatban. Mindez egyébként azért csak feltételezés, mert a rendőrségre nem érkezett bejelentés a roncsról, a hatóság is csak azt követően szerzett tudomást róla, hogy egy helyi újság megkereste őket az eset körülményeiről érdeklődve. A Helsinki közelében lévő elhagyott Ferrari 458 Italia valószínűleg egy olyan új autó volt, amelyet épp vásárlójához szállítottak. Utóbbi egészen biztosan nem lesz majd boldog, hogy miután kivárta a több hónapos szállítási időt, újra indulhat a várakozása.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!