Eredetileg a Moszkvai Motorkerékpár Kiállításon akarták bemutatni a Zillers Garage által átépített BMW R nineT motorkerékpárt, de az eseményt törölték, úgyhogy az interneten debütált a különleges alkotás. A fényképek alapján az ember azt hihetné, hogy csak számítógépes grafikáról van szó, azonban az építési folyamatról is vannak fényképek, szóval tényleg létezik a gép.

Korábban is voltak már díjnyertes motorkerékpárjai a moszkvai műhelynek, most azonban nem teljesen saját gépet készítettek, csak felöltöztették a BMW kifejezetten átépítés-barát konstrukcióját. Persze jó pár lépéssel tovább mentek annál, ami az ilyen munkáknál megszokott, például nincs kitámasztója a motorkerékpárnak, mert az egyszerűen letérdel a földre, ha leállítják.

Alumíniumból készítették el a gyári vázra ráhúzott karosszériát, ennek különlegessége többek között a hátsó kihúzható fiók. A fék- és kormányalkatrészeket is egyedileg készítették el, ahogy a 18 colos felniket is külön ehhez a motorkerékpárhoz marták ki hatalmas alumíniumtömbökből. A műszeregység egyszerű, pár számot mutató folyadékkristályos kijelzőt jelent, a tankon még a futómű magasságállításának kapcsolóit helyezték el.

A technikához nem nyúltak, tehát az 1170 köbcentis boxer 110 lóerős és hatfokozatú váltón keresztül hajtja a hátsó kerekeket. Kétségkívül látványos a végeredmény, de ebben a formában nem kerül az utcára, hiszen sok olyan alkatrészt tartalmaz, aminek nincs típusbizonyítványa, de minden bizonnyal lesz majd olyan gazdag rajongó, akit ilyen apróságok nem fognak eltántorítani.

Свершилось , за окном выпал снег 🤪! Всех с наступившим 2020 годом !) Небольшой кусочек видео от @bmw_motorrad_russia #bmw_motorrad_russia #makelifearide #zillersgarage #moscow #motorcycledesign #motorcycle #custom #custommotorcycle #bmwnineturbangs

Közzétette: Дима Голубчиков – 2020. január 2., csütörtök