Már lehet jelentkezni a www.kozlekedikacsalad.hu weboldalon az idei Közlekedik a család közlekedésbiztonsági vetélkedőre, de erre természetesen majd a megyeszékhelyeken megrendezésre kerülő területi döntőkön, személyesen is lesz lehetőség. Egy csapatban kell lenni egy B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező embernek, kell 6-17 év közötti gyermek és egy, a kerékpáros közlekedésben jártas személynek is.

Április 22-május 28 között rendezik a területi döntőket, a budapesti a Rendőrnapon lesz, egyébként minden megyeszékhelyen a helyi Škoda márkakereskedő segítségével rendezik meg a vetélkedőket. Ezzel párhuzamosan, május 1-június 4 között lesz egy internetes vetélkedő is, szintén értékes nyereményekért. A családi vetélkedő országos döntőjére az ORFK-OBB szervezésében 2017. június 10-11-én kerül sor budapesti központtal. A főnyeremény egy vadonatúj, 1,0 literes 95 lóerős turbómotorral szerelt Škoda Rapid Spaceback lesz.

Közlekedik a család sajtótájékoztató

Ismerd meg, miként nyerhetsz egy SKODA Rapid Spacebacket.

Közzétette: Schiller Autó Család – 2017. március 10.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!