Első körben 3 olyan villanyautót mutatott meg a Foxconn nevű kütyü-bérgyártó, amelyekkel az autó-bérgyártás területére akart betörni, most 2 újabb autót prezentált a potenciális megrendelőknek, a Model B nevű kompakt 5 ajtóst és a Model V nevű pickupot. Újdonság, hogy a cég nem csak bérgyártóként akar jelen lenni az autópiacon, de a szintén tajvani Yulon autógyártó (elsőként ők vették igénybe a Foxconn autó-bérgyártás szolgáltatását) tapasztalatát felhasználva Foxtron néven saját maguk is árulni fogják a villanyautókat.

A Model B megjelenését a Pininfarina stúdió készítette el, könnyen felruházható szabadidő-autós vagy normál megjelenéssel is a karosszéria, amelynek hossza 4300 mm, szélessége 1865 mm és ehhez 1530 mm-es magasság párosul, a tengelytávolság 2800 mm. A hátsó LED-es lámpák kis méretű pixeles kijelzőként is működnek, itt jelenik meg a töltöttségi állapot is, rejtett légcsatornák segítenek a Cw 0,26-os légellenállási együttható elérésében. A hátsó kerekeket egy 233 lóerő csúcsteljesítményű villanymotor hajtja, és az akkumulátor-kapacitás említése nélkül 450 km-es szabványos hatótávolságot mondanak ennek.

A Model V elnevezésű pickup megjelenését már a tajvaniak saját maguk készítették – ezt bérgyártóként kínálják csak, így a megrendelő saját arculatához igazíthatja azt –, a tengelytávolság 3220 mm, a plató hossza 1500 mm. Az akkumulátoros-elektromos haszonjármű terhelhetősége 1 tonna és 3 tonnás fékezett utánfutót vontathat. A pickup 1 vagy 2 hajtómotorral (hátsó vagy összkerékhajtás) és 420 km-es hatótávolsággal készülhet.