Most, hogy végre kezdenek beindulni a Model X eladások, és bemutatták a Model 3-as, ideje volt a legrégebben piacon lévő autó, a Model S megjelenésének átalakítása, amely leginkább azt jelenti, hogy a kocsi elejéről eltűnik a korábban legalább jelzésértékűen jelen lévő hűtőrács.

Műszakilag a legfontosabb újdonság, hogy a korábbi 40 helyett immár 48 amperes a fedélzeti töltő, 1500 dolláros felár ellenében pedig 72 ampert kezelő is kérhető, amivel még rövidebb lehet a töltési idő. Szintén a Model X-ből érkezik a HEPA-utastér légszűrő berendezés, amelyen kívül még két, felár ellenében rendelhető új fabetét teszi teljessé a változások sorát, no meg egy 1500 dolláros drágulás, a szoftveres újdonságok az eddigi gyakorlatnak megfelelően folyamatosan érkeznek majd. Közben reklámfilm-forgatás közben filmezték le közúton, a Los Angeles-i Maxella Avenue-n az új Model 3-ast, amelyet korábban csak a világpremieren lehetett látni, egy Model S kamerakocsi mögött, így már jól látható, hogy sokkal ducibb a belépőmodell megjelenése.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!