A Minardi F1 Team delegációját Paul Stoddart vezeti, és itt lesz a csapattal Gianmaria Bruni, Baumgartner Zsolt csapattársa is. A 2004-es autó bemutatására ugyan nem kerülhet sor, mivel a tesztidőpontok közelsége miatt a csapat nem tudta vállalni, hogy hazánkba szállítja az új modellt, ennek ellenére Budapest nem marad látványosság nélkül.

A természetesen ingyen megtekinthető esemény résztvevőinek olyan nem mindennapi élményben lehet majd részük vasárnap, melyre még nem volt példa eddig Magyarországon. A Minardi Budapestre szállít egy kétüléses Formula-1-es versenyautót, és a meglehetősen ritka modellt vasárnap a kora délutáni órákban Baumgartner Zsolt – egy filmforgatással egybekötve – Budapest utcáin teszteli majd.

A látványosság fő attrakciójaként a tervek szerint Baumgartner Zsolt végig autózik az Andrássy úton, majd a Hősök terén egy fotózás keretében tekintheti meg bárki az autót. Az igazi szenzációt várhatóan az jelenti majd, hogy a Városligetben Baumgartner több kört is megtesz azokkal a szerencsés rajongókkal, akiket kisorsolnak a Baumgartner Zsolt Támogatói Klub tagjai közül.