Ma már egy garázskapu megvásárlásánál nem csak annak árát és praktikusságát veszik figyelembe a vásárlók, hanem a biztonságot és a megjelenést is a legfontosabb szempontok között tartják számon. Mindezek mellett egyre nagyobb figyelmet szentelnek a fogyasztók a megfelelő garázskapu-meghajtás kiválasztására is, mert ezzel nem csak időt spórolnak meg, hanem energiát is, hiszen a Hörmann legújabb meghajtásrendszere – a SupraMatic 3 – napi öt kapunyitási ciklus esetén is, körülbelül csak évi 900 forintba kerül. A Hörmann mérnökei új jelátviteli rendszert építettek az adókba, így azok a zavaró rádióhullámokkal szemben érzéktelenebbek, így megbízhatóságuk az eddigi legjobb a hasonló termékek között.

„A Hörmann által teljesen újonnan fejlesztett BiSecur rádiós rendszer olyan AES 128 bites titkosítással kódolja a rádiójelet, amelyet például az online banki szolgáltatások során is használnak. Így a rendszer lényegesen biztonságosabb, mint a meghajtásgyártók körében is széles körben használt KeeLoq-eljárás. A magas szintű titkosítással az ügyfelek biztosak lehetnek abban, hogy rádióhullámokon keresztül senki nem szerez könnyedén és észrevétlenül hozzáférést a garázskapujához.” – mondta el a BiSecur rendszerrel kapcsolatban Szujó László a Hörmann Hungária ügyvezetője, majd hozzátette: „Mivel a rádiós rendszer két irányban sugároz, ezért a BiSecur rendszer intelligensen felméri a kapu pozícióját, így felismeri azt is, hogy a garázsajtó nyitva vagy zárva van-e. Ez a szolgáltatás a felhasználók komfortérzetét hivatott növelni, hiszen így rossz idő esetén nem kell a kapuhoz kimenni ahhoz, hogy megállapítsuk, zárva van-e.”

Az új BiSecur kéziadók nem csak visszafelé kompatibilisek a meghajtásokkal, hanem olyan funkcióval is rendelkeznek, amellyel gyorsan és könnyedén átmásolhatóvá válnak a korábbi adón használt kódok, így könnyítve meg az új eszköz használatbavételét.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!