Az Új-Delhi Autószalonon leplezi majd le a Suzuki a kifejezetten az indiai piac igényeire szabott, tehát hajszálnyival 4 méternél rövidebb új szabadidő-autóját, amely Vitara Brezza névre hallgat. Már el is indították a weboldalt, ahol regisztrálni lehet azoknak, akik elsők között akarnak hírt kapni az újdonságról – de van ezzel egy nem is olyan apró probléma. Az oldalon az Audi Q3-as orrát láthatja a kedves látogató.

Az indulást követően egyszerű fekete hátteret kapott az oldal, majd miután közreadta az első, hivatalos részletfotót a Suzuki, amely az újdonság fényszóróját és hűtőrácsának részletét ábrázolja, lecserélték a hátteret. Azonban úgy tűnik a Suzuki grafikusai nem ismerik az autókat, mert egy Audi Q3-as orrát sikerült a Suzuki Vitara Brezzát hirdetni hivatott oldalon elhelyezni. Bár az is lehet, hogy csak felettébb jól álcázza az új modelljét a Suzuki…

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!