Az Outlander/4008/C-Crosser trióhoz hasonlóan kell elképzelnünk a Mitsubishi ASX kompakt szabadidő-autóra épülő francia szabadidő-autókat, igaz, mivel itt már kezdettől fogva részesei voltak a fejlesztésnek a franciák, elképzelhető, hogy több egyedi karosszériaeleme lesz majd a PSA változatoknak.

Műszakilag annyi az újdonság, hogy a Mitsubishi saját fejlesztésű 1,8 literes dízele helyett a franciák inkább a saját 1,6 literes és 2,0 literes dízelüket szerelik majd a modellek motorterébe, az összkerékhajtást azonban átveszik a japánoktól, nem a saját, dízel-elektromos rendszerüket használja majd az autó. A nevekről egyelőre nincs megbízható információ.

Fent a Peugeot, itt meg a Citroen SUV látható. A felnikről lehet megkülönböztetni őket, az alap mindkét esetben a Mitsubishi ASX Fent a Peugeot, itt meg a Citroen SUV látható. A felnikről lehet megkülönböztetni őket, az alap mindkét esetben a Mitsubishi ASX

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!