Hatalmas, világos műhelycsarnok, a szerelőálláson egy 34 éves BMW M635 CSi látható. Fotó: WhiteSkiff Classics

A felújítás nem azonos a restaurálással, hiszen míg előbbi inkább az üzemképességet, a mindennapi megfelelőséget szolgálja, a másik az eredetiség reprodukciójára törekszik. Így vannak ezzel egy nemrégiben átadott bicskei szakműhely lelkes dolgozói is, akik a hivatásukat, vagyis a klasszikus autók restaurálását szenvedélyüknek is tartják.

Professzionális fényezőkamra is segíti a szakemberek munkáját, az alkatrészpolc előterében egy Porsche boxermotor várja beteljesülését. A lelkes, hozzáértő csapat a legendás autók újjászületésének egyik záloga

A 12 fős csapat elsősorban Porsche 911-es modellekkel dolgozik, de portfóliójukban az egyéb német prémiummárkák klasszikus típusainak restaurációja is megtalálható, a 60-astól egészen a 90-es évekig. Tevékenységük az autók felkutatásával kezdődik és az eredeti állapotra visszaépített járművek értékesítésével zárul.

Hoppá! A raktár sarkában egy igazi ritkaság, egy Wartburg 312 HT bújik meg

A 679 m2-es területen motorszerelő-, karosszéria- és szerkezetlakatos-, fényező- és kárpitosműhely is megtalálható, van továbbá raktár kárpitos alap- és segédanyagoknak, valamint az általános alkatrészeknek is. Itt nem a mennyiség a perdöntő, hiszen a műhely évente 4-5 autó teljes restaurációját vállalja.

A szakműhely fő profilja a 911-es Porschék feltámasztása