Egykor legendásak voltak a Tom Walkinshaw által készített verseny- és utcai autók, de a Tom Walkinshaw Racing már a múlté. Most a cégalapító fia, Fergus Walkinshaw eleveníti fel a nevet, John Kane autóépítő segítségével hozták létre a TWR Performance műhelyt, amely most bemutatta első autóját, a Jaguar XJS alapján készülő V12 Super-GT Supercat nevű kupét.

Mintegy 2 éves fejlesztőmunka során alkották meg a minden tekintetben áttervezett autót, amelynek megjelenését Khyzyl Saleem készítette, akinek a híres Porsche-gyűjtő Magnus Walker segített. A gyári fém karosszériát felújítják, majd karbonból készített, aerodinamikailag optimalizált karosszériaelemeket építenek vissza rá. A technikáról egyelőre annyit árultak el, hogy kompresszor segítségével növelik 600 lóerő fölé a V12-es teljesítményét, és 6 fokozatú kézi kapcsolású váltót építenek be. A nyáron kerítenek majd sort a teljes leleplezésre, akkor közölnek majd pontos számokat és addigra már készen lesz a belső tér is.

Már fogadják a megrendeléseket az adók és egyedi igények nélkül 225 000 fontba kerülő TWR V12 Super-GT Supercat kupéra, az első ügyfelek 2024 utolsó negyedévében vehetik át autóikat. A limitált széria darabszámával arra a TWR Jaguar XJR-9 versenyautóra utalnak, ami 1988-ban megnyerte a LeMans-i 24 órás versenyt.