Nem derült ki, pontosan hogyan hajtott az új-zélandi Auckland városának Waitemata nevű kikötőjében a vízbe a BMW M3-asával a hölgy, de óriási szerencséje volt. Az esetet többen is látták, végül a szintén helyszínen lévő rendőrök mentették ki a 63 éves autóvezetőt szorult helyzetéből.

Először egy horgász ért oda a már övvonalig vízben lévő autóhoz, de nem tudta kinyitni az ajtót és a kezével nem tudta betörni az oldalablakot sem. Mire a rendőrök odaértek az autóhoz, az már mélyebbre csúszott a vízben, és először ők sem tudták betörni az üveget, de aztán egy megfelelő méretű sziklát találtak, amivel aztán bezúzták a hátsó szélvédőt.

Mindez nagyjából egy perc alatt játszódott le, és Paul Watts és Simon Russel rendőrök talpraesettségét jól bizonyítja, hogy egy perccel később a BMW M3-as már teljesen víz alatt volt. A 63 éves hölgy az ijedtségen és pár apró vágáson kívül nem sérült meg. Az esetet a szintén a helyszínen tartózkodó Simon Maude fotózta végig.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!