Tucson Prime valószínűleg a világ legnépszerűbb autókereskedésben dolgozó értékesítője. Pedig egy kutyáról van szó, aki nem is olyan rég még az utcán élt…

A brazíliai Hyundai-kereskedés az Instagram-oldalán mesélte el Tucson Prime történetét: a kutya nagyjából egy évvel ezelőtt tűnt fel a szalon melletti utcában, és próbált valami élelem után kutatni.

Az ott dolgozók először csak megetették, megitatták és megsimogatták, ám villámgyorsan beleszerettek a kutyába, akit végül be is fogadtak a kereskedésbe.

Mais do que pet friendly, somos pet family: se hoje é o Dia do Vira-lata, não faltam razões e #pets para comemorar! Conheçam o @tucson_prime o “cãosultor” de vendas da concessionária @PrimeHyundai de Serra – ES. O novo integrante tem cerca de um ano, foi acolhido pela família #Hyundai e já conquistou colegas de trabalho e clientes com a sua simpatia – e se ele também acabou de conquistar a sua, toque duas vezes na foto! E você, tem um membro da família com quatro patas assim que adora o seu #Hyundai? Poste a sua foto com #HyundaiPets e fique de olho: ela pode aparecer por aqui. #DiaDoViraLata #PetFriendly #Dogs #Caes #Animais #HyundaiBR

Sőt, Tucson Prime nemcsak otthon, hanem munkát is kapott, ugyanis tiszteletbeli értékesítőnek nevezték ki, és még névtáblát is kapott!

És a kutya jobban végzi a munkáját, mint bárki, az Instagramon ugyanis már több mint 30 ezer új követőt hozott a Hyundai-kereskedésnek, és rendszeresen térnek be emberek csak azért, hogy találkozhassanak a híres kutyussal.