Most lehet látogatni a belgiumi Kotrijkban egyébként kétévente megrendezett Interieur dizájn-kiállítást, ahol egy igazán különleges TT Coupét állított ki az Audi, olyat, ami még a menedékházon is túlmutat. Vagy legalábbis sokkal több ember érdeklődését kelti fel.

A híres belga cukrászipart akarták valahogy összehozni a magyar gyártású sportkocsival, és a legegyszerűbb megoldást választva a karosszéria külsejét borították be apró csokoládékkal. Végül Joost Arij cukrásznak összesen 27 000 darab, különféle színű/formájú/ízű kis pralinét kellett készítenie, hogy elfedje a karosszériát. A motorháztetőre egyébként nem ragasztották az édességeket, oda egyszerűen rárakták azokat, így a látogatók rögtön meg is kóstolhatták, milyen finom kis autó a Győrben gyártott sportkocsi. Sajnos nem várható, hogy a gyári extra- vagy a tartozéklistára felkerül majd a teljes csokoládé-borítás, legyen bármennyire is csábító a dolog, nem valószínű, hogy a kedves megrendelő a fogyaszthatósági időn belül végez az édességek elpusztításával…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!