Még október elsején, délután fél kettő körül történt a furcsa végeredményű közlekedési baleset Vlagyivosztokban, a Stanyukovicha utca 52-es számú háza előtt. Egy, a szemtanúk szerint nagy sebességgel haladó BMW X1-es szabadidő-autó fölött veszítette el uralmát a sofőr.

A megpördülő autó egy, az út szélén parkoló Mazda Titan teherautónak ütközött, majd hátrafelé csúszva a padkán gellert kapva a társashoz szeméttárolójára ugratott, ahol egy kukán állapodott meg. Az autót vezető fiatal hölgy sokkot kapott, de nem sérült meg a balesetben.

A mentés se volt egyszerű mutatvány, mert a fák miatt nem lehetett egyszerűen daruval leemelni a szeméttárolóról a BMW X1-est, a padka miatt pedig nem tudták olyan helyre gördíteni a kukát, hogy ez lehetséges legyen.

A BMW X1-es mentéséről már nincsenek képek, de mindenki megnyugodhat, a szeméttároló edény különösebb sérülés nélkül megúszta az esetet. Ugyanez nem mondható el a BMW X1-esről, ami totálkáros lett, nem is annyira a karosszéria hátsó részének sérülése miatt, hanem azért, mert a padló is jelentősen sérült a landolásnál.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!