Két, speciális képzésen részt vett értékesítő várja az ügyfeleket a Pappas Auto Fiat Professional Budapest, Hunyadi János u. 6 szám alatti kereskedésében, akik a járművek és az esetleges speciális felépítmények mellett a pénzügyi szolgáltatásokban is tudnak segíteni az érdeklődőknek.

Három hónap alatt hozták tető alá egy mintegy 100 millió Ft-os beruházás keretében a 320 négyzetméteres eladótérrel rendelkező szalont, amelyben egyszerre 6 járművet tudnak elhelyezni. Az idén hazai jelenlétének 25 éves évfordulóját ünneplő Pappas Auto-nál ez az első, csak a Fiat Professional termékekkel foglalkozó szalon, ami annak köszönhető, hogy az utóbbi időben jelentősen nőtt az érdeklődés a járművek iránt.

A szalonban a teljes Ducato választékot – dobozos, járóképes alváz, dupla fülkés, kisbusz – kipróbálhatják az érdeklődők, de a Fiorino, Pada Van, Punto Van, Dobló, Scudo modellek is elérhetőek előzetes egyeztetés szerint. Jövőre várható egyébként a Fiat Toro európai megjelenése, ami végre pontot tesz az olaszok bő egy évtizede folyó pickup-keresésére.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!