Egyszerre három villamosvonal útját is blokkolta az  Range Rover Sport szabadidő-autó, amelynek sofőrje Brüsszelben egy, kifejezetten a sínen haladó tömegközlekedési járművek számára fenntartott alagútba hajtott, majd ott mozgásképtelenné vált, miután a sínek cafatokra szaggatták az abroncsait.

A Zuidstation és Hallepoort megállók között kellett kiváltani a villamosokat autóbuszokkal, ezzel több tízezer ember utazását nehezítette meg emberünk, hiszen a villamoson utazók mellett a földfelszínen is növelte a dugó méretét. Annak ellenére, hogy autója pont egy megállóban lett mozgásképtelen, a sofőr csak azután hagyta el autóját, hogy a rendőrök megérkeztek a helyszínre. A tömegközlekedési vállalat munkatársai a keddi üzemkezdésre állították csak helyre a forgalmat. Hatalmas káoszt okozott a Range Rover Sport sofőrje, de viszonylag szerény büntetésre számíthat csak, mivel jobb híján ugyanazt a büntetést kapja majd, mint azok, akik például parkolással akadályozzák a közösségi közlekedési járművek haladását. Sok hozzászóló szerint az autóból ítélve nem okozhatna gondot az elkövetően a pótlóbuszok és a mentés költségének kifizetése sem, úgyhogy be kéne nyújtani a számlát…

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!