Sportosabbra szabták a Chevrolet Spark első lökhárítóját abból az alkalomból, hogy elkezdik a forgalmazását Észak-Amerikában. A premier a Los Angelesi Autószalonon lesz, a forgalmazás 2012 közepén indul meg.

Nem lehet kizárni, hogy addigra Európában is megújul majd a miniautó megjelenése, de nem valószínű, hogy a képeken látható módon, hiszen az első lökhárító kifejezetten úgy készült, hogy nem kell ott rendszámtáblát elhelyezni.

A látványos, 15 colos könnyűfém felnik az alapfelszerelés részét képezik a tengerentúlon, ahogy a 7 colos érintőképernyővel rendelkező MyLink műholdas rádió is, az OnStar szolgáltatás feláras. Eltérés még az európai modellhez képest, hogy alapáron kap tíz légzsákot a Spark. Egyedüli motorként az 1,2 literes, 85 lóerős négyhengeres van a kínálatban, ötfokozatú, kézi kapcsolású vagy négyfokozatú, automatikus váltóval. Később akkumulátoros-elektromos hajtással is elérhető lesz az autó.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!