Nem is olyan rég a Toyota jelentette be, hogy a Supra születésnapi limitált szériájából olyan keveset készít, hogy a jelentkezők között sorshúzással döntik majd el, ki vehet majd egy-egy példányt. Hasonlót csinál most a Nissan, a japán piac számára a GT-R alapján mindössze 100 darab T-Spec modellt készítenek, és sorshúzással döntik majd, kinek jut egy-egy példány.

Két felszereltség közül lehet választani, van a civil GT-R Premium Edition T-Spec és a kőkemény GT-R Track Edition Engineered by NISMO T-Spec. Közös, hogy karbon-kerámia fékrendszert, karbon hátsó légterelőt, egyedi motorburkolatot, egyedi első-hátsó jelvényt kapnak az autók, és itt lehet választani a két új karosszériaszínt, a Midnight Purple lilát és a sarki fény által ihletett Millenium Jade árnyalatot.

Az új fékek mellett a kovácsolt Rays könnyűfém felnik csökkentik a rugózatlan tömeget, a felni szélességét megnövelték. A Nismo változat esetén a motorház- és a csomagtérfedél is karbonból készül. Japánban október közepétől rendelhető a Nissan GT-R T-Spec, a civil változatért 15 904 900 jent (43 millió Ft), míg a NISMO-ért 17 881 600 jent kell fizetni – és hiába van ennyi pénze valakinek, csak a szerencsében bízhat, hogy tényleg (48,3 millió Ft) hozzájut-e egy példányhoz.