Rekord-gyanús a dolog, mármint hogy négy felnőtt és két tinédzser utazott a Lada Okában. A felnőttek mind ittasak voltak, beleértve a miniautó 40 éves sofőrjét. A nyaralásból hazatérő család a taxiköltséget szerette volna megspórolni az utolsó kilométereken, ezért hívták ismerősüket, akivel aztán a hazatérés örömére alkoholizáltak egy keveset.

A Lada Okát követő teherautó fedélzeti kamerás felvételén látszik, hogy nagyon bizonytalanul közlekedik a sofőr az üres pályán, illetve hogy nagyon jól érzik magukat az utasok, a gyermekek a hátsó szélvédőn át integetnek. A baj akkor következik be, amikor a szemből jövő autó fényszórója felé kormányozza kocsiját a részeg vezető, és frontálisan nekiütközik a Renaultnak. Utóbbi vétlen autóban ketten sérültek meg, a Lada Okában még hatan, az összesen nyolc áldozatból kettőt a helyszínen elláttak a mentőegységek, hatot kórházba szállítottak.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!