58 évvel ezelőtt mutatkozott be az a Fiat 500-as, amely 8 évvel ezelőtt a jelenleg is kapható minit inspirálta, és erre az egyáltalán nem kerek évfordulóra emlékeznek a Genfi Autószalonon bemutatásra kerülő Vintage 57 limitált szériával.

Pasztelkék-fehér külső és egyedi 16 colos könnyűfém felnik teszik egyedivé a külsőt, bent fehér műszerfal, dohányszínű bőrkárpit és korabeli Fiat-jelvények különböztetik meg társaitól a Vintage 57-est. A limitált szériát a 69 és 85 lóerős benzinmotorokkal lehet majd választani, még a tavasszal a kereskedésekbe kerül a Fiat 500-as modellfrissítés előtti utolsó változata.

A Panda K-WAY legnagyobb újdonsága az első ülések hátára cipzározott esőkabát, egyébként pedig a nevet adó ruházati termékeket gyártó vállalkozás termékeinek megfelelően színes a jármű. Csak a karosszéria külső részén 20-féle megjelenést lehet választani, bent az üléseket bőr-szövet kárpit borítja, és egyébként mindeni színes. A Genfi Autószalonon kiállított példányon a Fiat és a K-WAY által közösen kifejlesztett kiegészítőket is meg lehet csodálni.

A Dobló Trekking nem limitált széria, hanem a felfrissített megjelenésű dobozautó választékának állandó tagja. Az utastérben két darab, a hátsó ülésekről vagy a csomagtér felől hozzáférhető, a tető alá függesztett tároló jelenti az újdonságot, no meg a bőr-szövet kárpit. Kívülről könnyű felismerni a modellt, mert egyediek az ezüst betétes lökhárítók, a 16 colos felnik, hangyányit megnövelték a hasmagasságot is és az oldalsó koptatócsíkon hatalmas betűkkel ott virít a modell neve. Műszakilag annyi a változás, hogy elektronikus differenciálzárat kap a Fiat Dobló Trekking.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!