Az Egyesült Államokban kínálja a Toyota a Priushoz a Plus Performance Package névre keresztelt csomagot, amely javarészt optikai átalakításokra korlátozódik. Felszereltségtől függő (a két közepes szinten 3699, a csúcs szinten 2999 dollár) a felár, az alapváltozathoz nem érhető el.

Még a vadludak is megkergülnek a Prius sportváltozat láttán Még a vadludak is megkergülnek a Prius sportváltozat láttán

Négy metálfényezéssel lehet kombinálni a Plus csomagot, amely hét darabból álló spoilerkészlettel, 17 colos könnyűfém felnikkel nyújt többet. A felnik kialakítása olyan, hogy szélesebb lesz tőlük a nyomtáv, a 215/45 R 17-es abroncsok ennek ellenére ugyanolyan alacsony gördülési ellenállásúak, mint a normál kerekek. A sport rugók elöl 2,8, hátul 3,3 centivel csökkentik a Prius hasmagasságát. A Plus csomaghoz egyébként speciális padlószőnyeg is tartozik – valószínűleg még sportos vezetési stílus mellett se csúszik be a gázpedál alá.

Spoilerkészlet, szélesebb nyomtáv - ettől tartják hivatalos helyen sportosnak a Toyota hibridet Spoilerkészlet, szélesebb nyomtáv – ettől tartják hivatalos helyen sportosnak a Toyota hibridet