A festői szépségű (névvel rendelkező) Oberschleissheim közelében vesztette el az uralmát a vezető a McLaren MP4-12C felett, amely ezt követően az árokban landolt, ahol nekiütközött egy fának is.

A vezető és az utas súlyosan megsérült, de saját erejükből ki tudtak szállni a roncsból, amely rögtön ki is gyulladt. Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, már szinte teljesen kiégett az autó, amelyet aztán gyorsan el is oltottak. A tűzoltók ezt követően biztosították a helyszínt a mentőhelikopternek, amely az utasokat kórházba szállította.

A baleset egyébként egy próbarendszámos McLaren MP4-12C-vel történt, ami arra utalt, hogy épp egy reménybeli vásárló ült a volán mögött, a kereskedés alkalmazottja meg az anyósülésen. Nem valószínű, hogy ezt követően megköttetik az üzlet, érdemesebb lenne talán olyan autó után néznie a kedves ügyfélnek, amelyet vezetni is tud…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!