Mindössze 10 darab Sciadipersia, azaz Perzsa sah névre hallgató kupét készít az olasz Carrozzeria Touring Superleggera műhely, a vételárat nem árulták el, de a reménybeli vásárlónak a pénzen kívül még egy Maserati Granturismo-t is kell vinnie.

Az utastér ajtajainak kivételével teljesen lecserélik a karosszériát a kupén, különösen radikális az orr átalakítása, ahol megszabadulnak a hagyományos értelemben vett fényszóróktól, és csak két projektoros lámpát tartanak meg a króm díszléc két végén. Az alsó légbeömlő peremének kialakítása utal a kiindulási alapra, tehát a Maserati márkára. Üvegbetétet kap a tető, a hátsó szélvédőt panorámaüvegre cserélik, az itt megjelenő szálhúzott alumínium betét a hátfalon is megjelenik, a csík lámpa fölött.

Amíg kívül szinte semmit nem hagytak változatlanul, az utastérben épp csak a kormányon és a műszeregységben lévő márkajelzést cserélték le. A technikához sem nyúlnak, tehát a 4,7 literes V8-as szívómotor 460 LE/520Nm teljesítménnyel dolgozik az orrban. Egy Touring Superleggera Sciadipersia megépítése hat hónapot vesz igénybe.