A Chrysler legszívesebben feledné a Sebring típusát, és így van ezzel néhány tulajdonos is. Egyikőjük például inkább egy angol luxusautóra vágyott, és egy meglepően jól sikerült Bentley Continental kabriót készített autójának felhasználásával.

Azért lett megtévesztően jó a megjelenés, mert az átépítésnél eredeti Bentley lámpákat használtak, így igazából csak a kevésbé ívelt szélvédő buktatja le a hamisítást. No meg a belső tér, hiszen ott semmit nem változtatott meg építő.

Ez egyben az is jelenti, hogy a 2003-ban gyártott Chrysler vezetőülése már cafatokra van szakadva. Az internetes árverés leírásából az is kiderül, hogy a változatlanul hagyott 2,7 literes V6-os motorhoz csatlakozó automatikus váltót nemrég cserélték, és kiemeli, hogy vadonatúj a csomagtérbe áthelyezett akkumulátor. Azt se hallgatja el, hogy a fényezésre azért kellene még költeni. Három nappal az aukció vége előtt 5 millió forintnál jár a licit.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!